Instanța a decis! Cristian Cioacă rămâne în arest

209
Instanța a decis! Cristian Cioacă rămâne în arest - cioacaarestat04554800-1355815764.jpg

Magistrații Tribunalului București au respins luni, ca nefondată, cererea polițistului Cristian Cioacă de eliberare din arest, în dosarul în care acesta este acuzat că și-a omorât soția, avocata Elodia Ghinescu.  Potrivit Agerpres, decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Unul din motivele invocate în cererea de revocare este acela că judecătoarea Silvia Cerbu, de la Curtea de Apel București, președinta completului care a decis arestarea lui Cioacă, nu a fost obiectivă, deoarece în trecut i-a fost subordonată procurorului Marius Iacob, cel care s-a ocupat de anchetă în acest caz.

În sala de judecată, Cristian Cioacă a cerut tribunalului să fie pus în libertate, deoarece nu i se pare normal să fie "condamnat și arestat" pentru ceva ce nu a făcut.


Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pe 5 mai pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Curții de Apel București, după ce procurorii au găsit noi probe care dovesdesc faptul că ar fi ucis-o pe soția sa, avocata Elodia Ghinescu.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2795 secunde