Astăzi

Instruire a "Rechinilor Albi", la Topraisar

3492

Articole de la același autor

Astăzi, militarii Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi", din Topraisar, vor desfășura, în poligonul de antrenament al unității, exerciții de instruire la elicopter.
Potrivit comandantului UM 01737, lt.col.dr. Vasile Vreme, exercițiile vor consta în îmbarcarea, transportul pe calea aerului și debarcarea subunităților de infanterie, coborârea în rapel și îmbarcarea militarilor la bordul aeronavelor, cu ajutorul troliului.
Activitățile se înscriu într-un amplu proces de pregătire parcurs de militarii constănțeni în vederea participării la Operația Iraqi Freedom, în perioada august 2008 - februarie 2009.
Militarii Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi" au o bogată experiență internațională, ei participând la numeroase exerciții, precum și la misiuni în sprijinul păcii și de luptă împotriva terorismului, în Balcanii de Vest și Afganistan.
La încheierea misiunii din Afganistan din anul 2006, președintele României a decorat Drapelul de luptă al Batalionului cu Ordinul "Virtutea Militară" în grad de cavaler cu însemne de război, pentru modul exemplar în care batalionul și-a îndeplinit misiunea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6884 secunde