Interlop din Constanța, căutat în Ungaria pentru fraude bancare

1091
2
Interlop din Constanța,  căutat în Ungaria pentru fraude bancare - interlopdinconstantacopy-1418316283.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr constănțean, care în urmă cu câțiva ani făcea parte din așa numita grupare interlopă "Spaniolu", a ajuns din nou în atenția oamenilor legii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au primit un mandat european de arestare emis de Tribunalul Pesta, Ungaria, pe numele lui Stere Sorin Papaiani, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Constanța, acuzat de mai multe infracțiuni de fraudă bancară. Astfel, potrivit oamenilor legii, constănțeanul este acuzat că în luna noiembrie 2008, împreună cu mai mulți complici, ar fi sustras aproximativ 225.000 de forinți (în 49 de fapte!) din bancomatele City Bank din orașul Gyor, Ungaria. Cardurile bancare ar fi fost falsificate de constănțean și complicii săi, cu informațiile primite de la complici din Norvegia, care le-ar fi sustras cu ajutorul unor dispozitive ilegale montate în ATM-urile din ben-zinării.

Nu este prima dată când Stere Sorin Papaiani ajunge în atenția oamenilor legii. În urmă cu câțiva ani, acesta ar fi făcut parte din așa numita grupare interlopă "Spaniolu", fiind bun prieten cu cel considerat liderul grupării, Cristian Gherghișan. Potrivit oamenilor legii, Stere Sorin Papaiani ar fi luat parte la altercația violentă care a avut loc, în noaptea de 15 martie 2006, în fața barului Angelli din municipiul Constanța.

La acea dată, spuneau oamenii legii, Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", împreună cu Șerban Victor și Ștefan Cercel s-au luat la bătaie cu Cristian Gherghișan, Florin Sârbu, Mihai Căpățână și Stere Sorin Papaiani. Ba mai mult, la un moment dat, au fost trase și câteva focuri de armă.

Constănțeanul a fost reținut, miercuri, de polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, magistrații de la Curtea de Apel Constanța urmând să analizeze propunerea de arestare preventivă. 

Comentează știrea

duzeldorf
12 decembrie 2014
polite vechi

Nimik nu ramane ne platit in viata gunoiule . In oras sa auzit ca ai facut ceva bani in ultima vreme gunoiule asa ca ai sa stai la parnaie pisamas pe tine de gunoi ieftin

elena
12 decembrie 2014

Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa. Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4113 secunde