Internat la Palazu Mare după ce a înjurat și amenințat polițiștii din Topraisar

294
Bărbatul din Topraisar care i-a amenințat și înjurat pe polițiștii din localitate a fost internat în Secția de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare. Fost cadru militar, Nicolae Tudorache, de 51 de ani, se află în vizorul procurorilor, având mai multe dosare penale pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și ultraj.
Potrivit anchetatorilor, în primăvara acestui an, el a fost condamnat la opt luni de închisoare, fiind eliberat condiționat pentru bună purtare, în luna iunie.
În urmă cu câteva zile, el s-a dus la sediul Poliției din Topraisar pentru a cere socoteală oamenilor legii pe motiv că ar fi executat pedeapsa cu închisoarea fără să fie vinovat.
Totodată, el susține că este cercetat abuziv în mai multe dosare penale, motiv pentru care a început să-i înjure și să-i amenințe pe polițiști.
Mai mult, la un moment dat, el s-a repezit la unul dintre agenți și a încercat să-l lovească cu capul, însă polițistul s-a ferit la timp.
În cele din urmă, Tudorache a fost imobilizat și pentru că are probleme psihice, oamenii legii au decis să-l interneze la Palazu Mare.
În altă ordine de idei, după cum spun polițiștii, bărbatul a fost dus la clinică de cel puțin 10 ori, dar de fiecare dată după ce și-a revenit a fost externat, întorcându-se în localitate unde a făcut scandal acasă sau pe la vecini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6307 secunde