INTERVENȚIE SMURD! Zeci de copii, găsiți dormind în Catedrala de la Alba Iulia

170
INTERVENȚIE SMURD! Zeci de copii, găsiți dormind în Catedrala de la Alba Iulia - timthumb-1543741029.jpg

Articole recomandate

Un grup de 22 de copii și învățătorul lor din județul Olt, au fost găsiți sâmbătă seară de pompieri în Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ei veniseră să participe la parada de Ziua Națională, dar pentru că nu aveau cazare, au rămas în catedrală. Profesorul a sunat la 112, după ce unui elev i s-a făcut rău în biserică din cauza epuizării. Băiatul a fost transportat de urgență la spital.


Medicii SMURD l-au găsit semiconștient, obosit și flămând. Elevul a fost transportat la spital pentru investigații ulterioare, scrie digi24.ro


Copiii au între 11 și 14 ani. Pe parcursul nopții, copiii au fost supravegheați de o brigadă SMURD prezentă la fața locului, iar dimineața li s-a făcut o nouă evaluare medicală.


Grupul urma să plece dimineață spre localitatea de domiciliu. Profesorul de religie spune că i-a adus pentru prima dată pe acești elevi la Alba Iulia, dar că în anii precedenți ar mai fi organizat excursii la București, în care plecau de dimineață și se întorceau seara și de aceea ar fi primit acordul părinților de a organiza și de această dată excursia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2778 secunde