Ei sunt salvatorii noștri! SMURD Constanța, de 10 ani în slujba cetățenilor!

563
Ei sunt salvatorii noștri! SMURD Constanța, de 10 ani în slujba cetățenilor! - eisuntsalvatorii3-1535471032.jpg

Articole de la același autor

SMURD Constanța a împlinit 10 ani de activitate. La 28 august 2008, în Dispeceratul pompierilor s-a primit primul apel de urgență pentru Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) Constanța.

La acea dată, cinci medici tineri, susținuți de medicul șef coordonator dr. Rodica Tudoran, porneau cu emoție și bucurie în această frumoasă aventură, alături de asistente și paramedici, toți lipsiți de experiența muncii în prespital. Au trecut 10 ani de la acel prim apel. 10 ani de când medicii, asistentele și paramedicii sunt alături de cetățenii acestui județ.

Fiecare cetățean tresare atunci când aude sirena și vede ambulanța roșie. De la copii la vârstnici, de la oameni de afaceri la nevoiași, toți au simțit măcar o dată în viață cât de importantă este munca acestor oameni. Îi vedem zilnic, alergând cu autospecialele lor într-o luptă continuă cu timpul, pentru a salva cât mai multe vieți.

"Viața unui om este darul cel mai de preț și trebuie apărat prin orice mijloace". Acesta este motto-ul paramedicilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.

Aceștia sunt salvatorii noștri! Sunt oameni care intervin atunci când cineva este la limita dintre viață și moarte. Au intervenții atât pe timp de zi, cât și de noapte, de cele mai multe ori efectuând manevrele la lumina farurilor și reflectoarelor, dar toți își practică meseria cu profesionalism, indiferent de condițiile meteorologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4898 secunde