Intrarea în Carrefour se va face printr-un pasaj subteran

2498
Intrarea în Carrefour se va face printr-un pasaj subteran - f8115834c8164062752eb91237442e01.jpg
La începutul acestei luni au demarat lucrările pentru noua cale de acces de la Centrul Comercial TOM Constanța. În lucrare este prevăzută crearea unui pasaj subteran pe sub DN 2A, care leagă municipiul Constanța de localitățile Ovidiu și Năvodari. Utilitatea viitorului pasaj este dată de faptul că va ameliora traficul de pe drumul național 2A și va facilita accesul clienților către centrul comercial, evitându-se astfel timpul pierdut la semafoare.
Pasajul va fi integrat ca un segment important al infrastructurii municipale, urmând să aibă patru benzi în plus și va fi conectat cu viitoarea centură a orașului Constanța.
Durata maximă estimată a lucrărilor este de opt luni, iar suma investițiilor se ridică la valoarea de 4,59 milioane de euro.
De asemenea este prevăzută în planul de lucrări extinderea suprafeței galeriei comerciale și construirea a peste 1.000 de noi locuri de parcare.
Pe durata desfășurării lucrărilor, traficul în zonă nu va fi afectat.
Amintim faptul că, în repetate rânduri, Poliția Rutieră Constanța a avertizat centrul comercial că va închide intrarea în parcare din sensul dinspre Constanța, dacă nu se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului în zonă. Singura soluție tehnică indicată încă de la început de Poliția Rutieră a fost construirea unui pasaj subteran.
Cristina SÎMBETEANU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3161 secunde