Ioana Maria Vlas ar putea fi eliberată condiționat

262
Magistrații de la Judecătoria Ploiești au decis că Ioana Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI și FNA, ar putea fi eliberată condiționat.
Vlas a contestat la Judecătoria Ploiești decizia Comisiei de eliberări condiționate de la Penitenciarul Târgșor, întrunită în 14 septembrie, comisie care a decis să amâne cu două luni eliberarea condiționată a lui Vlas. În cursul zilei de ieri, Judecătoria Ploiești a admis contestația formulată de Vlas împotriva procesului-verbal al Comisiei de propuneri pentru punerea în libertate condiționată din cadrul Penitenciarului Târgșor. Decizia Judecătoriei nu este definitivă, iar Parchetul a formulat recurs la Tribunalul Prahova.
Potrivit legii, deținuții cu vârste de peste 55 de ani și care au de executat pedepse mai mici sau egale cu zece ani pot beneficia de liberare condiționată înainte de expirarea termenului pedepsei, dacă au efectuat o treime din pedeapsă, Ioana Maria Vlas îndeplinind aceste condiții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7301 secunde