IPOTEZĂ ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII FIULUI DE COLONEL SRI, GĂSIT ÎNJUNGHIAT

2415
IPOTEZĂ ȘOCANTĂ ÎN CAZUL MORȚII FIULUI DE COLONEL SRI, GĂSIT ÎNJUNGHIAT - tanar-1488961507.jpg
O nouă ipoteză este luată în calcul în cazul fiului de colonel SRI găsit înjunghiat în spate. Surse din anchetă spun că tânărul s-ar fi sinucis lăsând să pară că a fost vorba de o crimă. Totuși, nu este exclusă nici varianta unui accident.

Ancheta în cazul morții suspecte a fiului de colonel din Iași este aproape de final, iar rezultatele par a fi suprinzătoare. După ce au audiat sute de persoane și au încercat să adune probe cu privire la o posibilă crimă, autoritățile au restrâns pistele de lucru în cazul morții lui Sabin Șerban la variantele sinuciderii sau accidentului.

Cea mai plauzibilă dintre variante, spun ziariștii de la Ziarul de Iași, ar fi cea a sinuciderii, anchetatorii luând în calcul și un fapt incredibil: adolescentul de 18 ani și-ar fi putut înscena propria crimă.

Această ipoteză este întârită și de un profiler cu care autoritățile din Iași au lucrat la acest caz și care ar fi ajuns la concluzia că Sabin s-ar fi sinucis într-un mod care a lăsat loc de interpretări prin similitudinea cazului cu cea a unei crime.

Mai exact, Sabin Șerban s-ar fi împins ușor cu spatele într-un cuțit. Ulterior, din cauza durerilor, a căzut cu spatele pe podea, impact ce a dus la perforarea trupului și mai adâncă a trupului de către cuțitul cu lamă lungă.


Elevul Sabin Șerban, 18 ani, a fost găsit de tatăl său, colonelul SRI Gheorghe Șerban, pe podeaua de la intrarea din casă, în hol, într-o baltă de sânge și cu un cuțit înfipt în spate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.995 secunde