"IPU", condamnat, definitiv

1260
4
Vineri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus condamnarea definitivă a lui Cristian Fălcuș, zis "IPU", și a altor cinci persoane care au fost judecate pentru un scandal provocat, la data de 28 martie 2010, într-un bar din Năvodari.
Astfel, Cristian Fălcuș a fost condamnat la 1.610 zile de închisoare cu executare, Dănuț Constantin Lazăr, Mircea Slabu Purcăreață și Nicolae Slabu Purcăreață - la câte trei ani de închisoare cu executare; Cătălin Dragă - la cinci luni de închisoare cu suspendare condiționată, iar Daniel Dragă - la trei luni cu suspendare condiționată a executării pedepsei.

Comentează știrea

cornel
11 februarie 2012
ipu cndamnat

PUTIN

Seif
11 februarie 2012
Pe viata

chiarca putin

MISONA
12 februarie 2012
Nu aveti treaba ?

UNDE MA PUTIN ??? PT O PORCARIE DE SCANDAL SA BAGI OAMENII IN PUSCARIE ???? OMU ASTA CU FAMILIE ACASA SA IL DESPARTI DE FAMILIE SI COPIII AIA PT O BATAIE SA II INCHIDA ATATA TIMP ??? SUNT ALTII CARE FAC ATATEA SI STAU LIBERI SI EI PLATESC PT NIMICURI . ASTA E LEGEA NOASTRA DE RAHAT

cam 10
12 februarie 2012
sectia 3

ipu are coada de la mortaciune nu are reabilitarea judecatoreasca asta este legea in tara asta daca faci o infractiune pina iti trece termenul de reabilitare pleci cu coada daca este mai mare decit fapta de care este acuzat , fost sef de camera a lui ipu , daca nu stai cuminte asa se intinpla cu toti rechini si cu capatinari asa se spune in termeni de pirnaias , face repede 3 ani si scapa daca este cuminte si vine acasa , eu cind am cazut prima data am stat de vorba cu un cu pedeapsa mare omul avea peste 60 ani si zicea nepoate eu fac din 20 de ani 8 pt ca noi cei de virsta trecuta de 60 facem 4 luni la an , si spunea ei nepoate cine bea apa de aici mai vine si a doua oara , eu am mai fost de 2 ori , este greu pirnaia este pt judecatori procurori si politai ,eu cit am stat unul na venit peste mine , stau plantoane pe ipj sau sifoane pentru cistig de 15 zile , bai baieti pirnaia este grea famili chinuite sa ai si copii parinti se chinuie , plecati din tara asta fratilor sint alte legi afara . liberare usoara cristi falcus .

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Trafic restricționat la Ostrov
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Cutremur în Dobrogea
Pagina a fost generata in 2.1645 secunde