Avocat constănțean, condamnat la închisoare

1213
1

Avocatul Marin Valentin, judecat pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, după ce, în luna martie 2010, a fost prins mort de beat la volan, a fost condamnat de Curtea de Apel Constanța la cinci luni de închisoare cu suspendare condiționată, la care se adaugă doi ani - termen de încercare. Sentința nu este definitivă.
În luna martie 2010, polițiștii au fost sesizați că șoferul unui Mercedes circulă în zigzag și că, ajungând în dreptul magazinului Selgros, din zona Agigea, a lovit parapetul care separă benzile de circulație.
Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, dar șoferul a refuzat. După ce a fost urmărit zece kilometri, polițiștii au constatat că șoferul abia se putea ține pe picioare, iar în urma legitimării l-au identificat pe Marin Valentin, care a negat că el ar fi condus autoturismul.
"A început să ne înjure și să ne scuipe. Ne-a amenințat că nu știm cu cine ne punem, a început apoi să ne agreseze fizic, să ne lovească, motiv pentru care am fost nevoiți să-l încătușăm", au spus, la momentul respectiv, polițiștii.



Comentează știrea

om
12 februarie 2012
Exprimare!!!

Ce exprimare aveti pentru un jurnalist: "mort de beat". Chiar sunteti surprinzatori.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde