ISU Constanţa, misiuni pe bandă rulantă: accidente, incendii, acordări de prim ajutor

204
ISU Constanţa, misiuni pe bandă rulantă: accidente, incendii, acordări de prim ajutor - x-misiuni-isu-constanta-1698843404.jpg

Articole de la același autor

În perioada 28-30 octombrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au executat 150 misiuni, cele mai multe dintre ele –113, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.


Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 12 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale.


„În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a patru accidente rutiere soldate cu şapte victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, şase dintre ele fiind ulterior transportate la spital”, transmit reprezentanţii ISU Constanţa.


De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea” au intervenit și în alte 21 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5347 secunde