Concurs ISU "Dobrogea" a obținut 3 premii la Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

430
ISU

Articole recomandate

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța a participat și căștigat trei premii la Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, competiție ce s-a desfășurat în județul Ialomița, în perioada 1- 3 august 2011.
La această etapă a concursurilor au participat loturile a patru inspectorate: Constanța, Călărași, Tulcea și Ialomița. Sportivii au avut de susținut patru probe: Scara de fereastră; Pista cu obstacole pe 100 metri; Ștafeta 4 x 100 metri; Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.
"Anul acesta timpii obținuți sunt mai buni decât cei din anii anteriori, lucru valabil și pentru celelalte loturi concurente. În cele trei zile de concurs desfășurate în spiritul seriozității și fair-play-ului, toți pompierii au demonstrat măiestrie, viteză, pricepere și, cel mai important, că sunt profesioniști", a apreciat conducătorul lotului constănțean, colonel Viorel Costache.
Lotul ISU "Dobrogea" este format din 12 membri: un conducător de lot – col. Viorel Costache, un antrenor – plt. adj. Bogdan Covalciuc și 10 concurenți: Dumitru Andrei, Daniel Geacă, Daniel Șendroiu, Marian Dobre de la Detașamentul Constanța-Palas, Udilă Budeanu și Gabriel Tulea de la Stația Mangalia, Mihai Staicu și Gabriel Baughetner de la Detașamentul Constanța-Oraș, Marian Vasilescu de la Detașamentul de Pompieri Port, Dragoș Corcodel de la Detașamentul de Pompieri Medgidia, Dumitru Țuțuianu de la Garda de intrevenție Chirnogeni și Alexandru Saru de la Stația de Pompieri Midia.
În zilele următoare, după încheierea competițiilor din toate zonele, se va stabili care sunt cele 12 județe care au obținut cei mai buni timpi în concurs și vor participa la faza națională, etapă ce va fi organizată anul acesta de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Maior Constantin Ene" al județului Bacău.
Paula SOLOMON



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0341 secunde