ISU Dobrogea, printre primele 12 din țară, la concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

1413
ISU Dobrogea, printre primele 12 din țară, la concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență - 74db7c6e7c2b43e307ba6bc4818e74d7.jpg
Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța s-a calificat pentru faza națională a Concursurilor serviciilor profesio-niste pentru situații de urgență, competiție ce se va desfășura în județul Argeș, în perioada 7 - 10 septembrie 2010.
La această etapă a concursurilor participă loturile a 12 inspectorate, din totalul celor 42 (41 inspectorate județene plus ISU al municipiului București) care au obținut timpii cei mai buni la probele din concurs susținute la faza zonală. Calificarea lotului ISU "Dobrogea" a fost obținută după competiția de la Tulcea, care a avut loc în perioada 8 - 10 august 2010, unde au concurat alături de loturile inspectoratelor județelor Călărași, Ialomița și Tulcea, și au obținut rezultate ce i-au clasat în topul primelor 12 județe din țară.
Cele patru probe din concurs sunt: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 metri, ștafeta 4 x 100 și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.
Lotul ISU "Dobrogea" este format din 12 membri: un conducător de lot - col. Viorel Costache, un antrenor - plt. Gabriel Tulea (fost vicecampion balcanic la probele scara de fereastră și pista cu obstacole pe 100 metri) și 10 concurenți: Ion Chiriac, Dumitru Andrei, Daniel Geacă, Daniel Șendroiu, Marian Dobre de la Detașamentul Constanța - Palas, Udilă Budeanu și Cos-min Viorel Maioru de la Stația Mangalia, Marian Vasilescu de la Detașamentul de Pompieri Port, Dragoș Corcodel de la Detașamentul de Pompieri Medgidia și Cristian Năstase de la Garda de Intervenție Chirnogeni.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Paula Anghel, în perioada următoare, până la compe-tiția finală, lotul ISU "Dobrogea" va susține zilnic antrenamente în cadrul Stației de Pompieri Mangalia, unde există baza sportivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde