Italianul prins cu droguri la Mangalia a ajuns în arest

3311
Italianul prins cu droguri la Mangalia a ajuns în arest - 13703fbd8c129b27cbd494d66721415b.jpg
Un italian care era urmărit internațional pentru fraude informatice în țara natală a fost prins de polițiștii de la Crimă Organizată din Constanța, în timp ce încerca să vândă 200 de grame de droguri de risc.
Dibitonto Ruggiero, de 32 de ani, cetățean italian, a venit în România în urmă cu doi ani, atunci când a cunoscut o tânără din Mangalia.
Bărbatul fusese condamnat în anul 2002, în Italia, pentru trafic de droguri. Ulterior, în 2008, autoritățile italiene emiseseră și un mandat de arestare pe numele lui, de această dată, pentru săvârșirea unor infracțiuni informatice.
În urmă cu ceva timp, polițiștii de la Crimă Organizată au aflat că italianul se ocupa cu traficul de droguri la Mangalia. Drept urmare, oamenii legii au organizat un flagrant. În cursul zilei de 7 septembrie, un ofițer sub acoperire i-a dat întâlnire italianului în Gara Mangalia. Dibitonto Ruggiero a venit la locul stabilit împreună cu concubina lui și un prieten. Exact când se pregătea să încaseze cei 8.000 de lei, în schimbul a 200 de grame de droguri, italianul a fost reținut de polițiști.
La scurt timp, oamenii legii au efectuat o percheziție în locuința unde stătea bărbatul împreună cu concubina lui. În timpul controlului, ei au mai găsit încă 6,3 grame canabis ambalate într-o punguță, 32,2 grame canabis ambalate în altă pungă și o țigară de canabis.
Dibitonto Ruggiero a fost reținut pe bază de ordonanță de procurorii DIICOT, iar, ulterior, a fost prezentat instanței de judecată. În urma audierilor și a probelor prezentate de procurori, judecătorii au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele italianului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3239 secunde