Minoră sechestrată și drogată într-un apartament din Tomis Nord

3208
Minoră sechestrată și drogată într-un apartament din Tomis Nord - 1fd515d3e521700e8f8298b6fa0ad9a0.jpg
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul declarat de Ovidiu Sandu, de 25 de ani, din Cernavodă, împotriva hotărârii Tribunalului prin care tânărul a fost arestat pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de mare risc și trafic de minori.
Procurorii de la DIICOT o cercetează, dar în stare de libertate, și pe concubina tânărului, Nicoleta Raluca Popescu.
Potrivit anchetatorilor, la data de 1 aprilie, Ovidiu Sandu a în-chiriat un apartament în cartierul Tomis Nord, unde ar fi sechestrat-o pe o fată de 14 ani, Loredana M., în vederea exploatării sexuale. Mai mult decât atât, procurorii spun că tânărul ar fi instigat-o pe concubina lui să vândă șapte comprimate de ecstasy unui bărbat cunoscut sub porecla "Iuda", implicând-o și în traficul cu minore.
Procurorii de la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța spun că, la data de 9 aprilie, cei doi concubini au fost prinși de polițiști, la Valu lui Traian, în mașina lui Sandu, în timp ce mergeau la Cernavodă pentru a vinde 20 de comprimate de ecstasy. Numai că cel cu care Ovidiu Sandu luase legătura nu era altcineva decât un investigator sub acoperire, astfel că polițiștii de la Crimă Organizată știau foarte bine ce avea de gând individul. Așa se face că, atunci când mașina a fost oprită în trafic, asupra lui Sandu au fost găsite 19 pastile de ecstasy și 0,2 grame de canabis, iar concubina lui avea în geantă un fragment de țigară ce conținea tutun și canabis.
Nicoleta Raluca Popescu le-a spus anchetatorilor că țigara o avea de la Ovidiu Sandu, care i-o dăduse pentru a o păstra.
În momentul prinderii în flagrant, Ovidiu Sandu s-a oferit să colaboreze cu anchetatorii și să îi dea pe mâna procurorilor pe complicii săi, sperând că astfel va scăpa de închisoare.
Dar chiar dacă "a dat pe goarnă" alte două persoane, la 17 zile de la depistarea lui, tânărul s-a trezit cu polițiștii la ușă, reținut, iar apoi arestat pentru o perioadă de
29 de zile.
În ceea ce o privește pe Loredana M., de 14 ani, se pare că aceasta a fost racolată în luna martie de către un amic de-al lui Sandu și obligată să se prostitueze. Minora a fost dusă în apartamentul din Tomis Nord, unde a fost drogată.
Din nefericire, anchetatorii nu au dovezi pentru a putea demonstra acuzația de proxenetism, iar asta pentru că fata a declarat că nu a fost exploatată sexual de Sandu, ci doar că a fost încuiată în apartament și drogată.
Ieri, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, Ovidiu Sandu nu a vrut să declare nimic, iar avocații au pledat pentru eliberarea lui, mai ales că tânărul a colaborat cu procurorii, iar cel pe care l-a denunțat a fost depistat cu 100 de comprimate de ecstasy în buzunar. Culmea, acela este cercetat în stare de libertate.
Judecătorii au decis însă că se impune cercetarea lui Sandu în stare de arest preventiv, astfel că au respins recursul declarat de acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7372 secunde