Iulian Fota este noul director al Colegiului Național de Informații

170
2
Iulian Fota este noul director al Colegiului Național de Informații - iulianfota-1475508187.jpg

Articole recomandate

Iulian Fota, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, este noul director al Colegiului Național de Informații (CNI), iar profesorul universitar Adrian Ivn este noul coordonator al activității Școlii Doctorale din cadrul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul", informează News.ro.

Directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a noului an universitar din carul Academiei Naționale de Informații, că instituția a pornit un proces de reformare, după o perioadă în care reputația ei "a avut de suferit". Totodată, el a precizat că instituția se află în fața unui moment care este tratat "ca un nou început".

"Un moment pentru care conducerea Serviciului a implementat un set de modificări de substanță la nivel de selecție, personal, proceduri, control și îndrumare academică, în vederea recâștigării unei reputații care în ultima perioadă a avut de suferit. Procesul va fi unul care va cere timp și energie, însă era absolut necesar să fie demarat neîntârziat", precizează SRI, într-un comunicat de presă.

Directorul SRI le-a transmis studenților că profesia de care se pregătesc este una în care "comportamentul etic este o componentă esențială". "Responsabilitățile apasă atât pe umerii tinerilor din Academie, cât și pe cei ai conducerii SRI, instituție care mai târziu îi va integra în operațiuni și parteneriate în care corectitudinea este un element cheie", a declarat Eduard Hellvig.

Comentează știrea

costica
3 octombrie 2016
opinie

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Costel
5 octombrie 2016
Colaborare

Business avantajos - colaborare pentru venituri banesti imediate prin munca inteligenta intr-o firmă perfect legală in Romania. Face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri. In esenta -este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ''info'' la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3833 secunde