Jaf armat la o bancă din Constanța

1779

Articole de la același autor

O bancă a fost ținta unui jaf armat, vineri după-amiază, la Con-stanța. Este vorba de sucursala Intesa Sanpaolo Bank, de pe strada Dezrobirii, unde, vineri, în jurul orei 17, doi indivizi au pătruns, la închiderea programului, vânând momentul când nu mai erau clienți în sediu, și-au pus cagulele, au scos un pistol, au amenințat una dintre casiere și au fugit cu suma de aproximativ 20.000 de lei.
Din câte se pare, cei doi indivizi au pătruns în bancă atunci când niciun client nu se afla înăuntru. Angajații băncii le-au spus polițiștilor că cei doi suspecți au intrat în clădire inițial cu capetele desco-perite, iar înăuntru și-au pus cagulele. Unul dintre indivizi, înarmat cu un pistol, a amenințat-o pe una dintre casiere să-i dea banii.
Femeia, deși speriată, s-a conformat. I-a înmânat banii pe care-i avea în casă, respectiv aproximativ 20.000 de lei, dar, în același timp, a avut curajul de a apăsa și butonul de panică. Indivizii au observat acest lucru, așa că au părăsit în fugă clădirea. Prin urmare, jaful s-a finalizat în doar câteva secunde, cei doi indivizi fiind văzuți fugind pe jos către cartierul Inel 2. Din câte se pare, ei nu erau așteptați de vreo mașină, cel puțin nu în imediata apropiere a sediului băncii.
La fața locului s-au deplasat de urgență criminaliștii și toată conducerea Inspectoratului Jude-țean de Poliție Constanța. Mai mult, toate efectivele și lucrătorii secțiilor de Poliție din Constanța erau în alertă, aseară, la închiderea ediției, și efectuau razii la toate intrările ori ieșirile din oraș.
Lucrul bun este că anchetatorii au la dispoziție imaginile de pe camerele de luat vederi, iar prinderea suspecților s-ar părea că nu este decât o chestiune de timp, mai ales că autorii jafului armat, așa cum au declarat martorii, ar fi intrat în bancă cu fețele la vedere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Actual : Carderi români prinși în Franța
Pagina a fost generata in 0.484 secunde