Jaf armat la un depozit alimentar din stațiunea Jupiter

8125
2
Patru bărbați care aveau fețele acoperite cu cagule au tâlhărit, aseară, în jurul orei 19,00, angajații unei firme. Trei persoane, două femei și un bărbat, care lucrau la contabilitatea unui depozit situat în Jupiter, în apropierea hotelului "Meteor", numărau banii proveniți din vânzările agenților. La un moment dat, pe ușa camerei unde se aflau, au intrat patru indivizi mascați, unul dintre ei având un pistol. Fără să stea pe gânduri, ei au luat banii, aproximativ 30.000 de lei, și au fugit cu un autoturism. Tâlharii nu au folosit arma și niciun angajat nu a fost rănit.
Potrivit anchetatorilor, depozitul nu are camere de supraveghere, însă este prevăzut cu sistem de alarmă. Cu toate acestea, deoarece angajații erau înăuntru, alarma nu era activată.
Oamenii legii cred că tâlharii au acționat la pont, cunoscând cu exactitate zona, dar mai ales ora când se face monetarul.
La închiderea ediției, patru bărbați suspecți, care au fost opriți în trafic în localitatea Valu lui Traian, erau audiați de polițiști.

Comentează știrea

rXcGzgdOoz
11 octombrie 2014
ybbuVIkraXPN

mXeuoh http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

mIhLecPgtvPoPVY
21 octombrie 2014
ohjwTtpqRgNVJLbi

KKPtkT fycvtkqnvqfd, [url=http://rorxzfizlybx.com/]rorxzfizlybx[/url], [link=http://utqensdaoien.com/]utqensdaoien[/link], http://ksaqujucoawf.com/

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Cinci jandarmi vor pleca în Kosovo
Pagina a fost generata in 1.9698 secunde