JAF LA CONSTANȚA! Opt bărbați au fost reținuți, după ce au furat mai multe aparate tip PayPoint

489
2
JAF LA CONSTANȚA! Opt bărbați au fost reținuți, după ce au furat mai multe aparate tip PayPoint - untitled1516825461-1516866711.jpg

Articole recomandate

Opt bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni după ce în ultimele două luni au comis mai multe furturi de aparate tip PayPoint din supermarketuri, prejudiciul ridicându-se la 50.000 de euro. Ei urmează să fie duși în instanță cu propunere de arestare preventivă, scrie digi24.ro


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în noaptea de miercuri spre joi opt bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, din localitatea constănțeană Ciobanu, au fost reținuți pentru 24 de ore după ce în lunile decembrie și ianuarie au comis mai multe furturi de aparate tip PayPoint și au avut și alte tentative de furtm notează News.ro.

Astfel, anchetatorii au stabilit că cei opt bărbați au furat trei aparate tip PayPoint din magazine din județul Constanța, au comis alte patru furturi de la standuri de țigări din județele Constanța, Vrancea și Ialomița, sunt suspectați de furt calificat și tentativă de furt calificat la două ferme din judetul Constanța și de o tentativa de furt calificat la un ATM din județul Tulcea. De asemenea, există probe că respectivii bărbați ar fi comis alte 17 tentative de furt la aparate tip PayPoint din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Bacău, Vrancea, Brăila, Giurgiu și Teleorman. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de euro.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat de mai multe obiecte vestimentare, scule folosite la comiterea infracțiunilor, telefoane mobile, cartele SIM, stații de emisie recepție, precum și autoturisme.

Joi, cei opt bărbați vor fi duși în instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Ducu
25 ianuarie 2018
Cine sunt?

Cine sunt acestia? Ducu, Pulanu,Moise, ETC. Si vedeti ca parca au fost sapte luati la audieri.

Ducu
25 ianuarie 2018
Cine sunt?

Cine sunt acestia? Ducu, Pulanu,Moise, ETC. Si vedeti ca parca au fost sapte luati la audieri.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9539 secunde