Alina Bica: "Nu mă ascund, voi vorbi"

310
3
Alina Bica:

Articole recomandate

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a dezvăluit la România TV că e relativ întreagă, după ce avocata Maria Vasi a anunțat că fosta șefă antimafia ar fi fost victima unui atentat.


"Nu sunt fugită, nu sunt dispărută, nu mă ascund. Nu sunt supusă niciunei măsuri judiciare preventive. Autoritățile din România - și aici mă refer și la instanța de judecată - știu unde mă aflu. Deocamdată, vă pot confirma problemele medicale grave care fac imposibilă deplasarea mea, nu și cauza lor.


Ele sunt confirmate și probate cu documente medicale traduse și autentificate și cu fotografii. Apărătorul meu le-a depus la dosar. Deci nu mă sustrag înfăpturii actului de justiție. Sunt reprezentată la termenele de judecată. Participarea fizică la proces e un drept al inculpatului, nu o obligație. Nu împiedică absența mea desfășurarea sentințelor de judecată. La termenul din martie, voi depune toate probele pe care mă bazez în instanță.


Nu sunt încă pregătită să spun tot ce mi s-a întâmplat, aveți un pic de răbdare. Dar voi vorbi. Vă asigur...", a declarat Alina Bica pentru România TV.


Fosta șefă antimafia ar fi fost victima unui atentat. Totul s-ar fi întâmplat la Londra. Afirmația a fost făcută la România TV, de avocata Maria Vasii. Aceasta spune că înainte de a ajunge în Costa Rica Alina Bica ar fi fost victima unui așa zis accident rutier care ar fi semănat cu un atentat la adresa ei.






Comentează știrea

okila
25 ianuarie 2018
bica

mai ne lasi chiar asa de oligofreni ne crezi ?mazare s-a dus,frati-sau a plecat ,gica s-a deplasat ori niciunul nu a fugit si noi am ramas aici ...ca prostii

Udrea lu base
25 ianuarie 2018
Fosta sluga

Ai fost sluga la ambasada americana.acum recunosti ca ai gresit.

Băi,terminati si voi odata !
25 ianuarie 2018
Ce aveti cu saracii pesedei ?

Ministrului Carmen Dan i-ati pus un microfon in casa.Băi,chiar in casa.Si asta este sefa militienilor.Primarul nepereche,Radu Mazare a fugit din tara,si-a parasit mama din cauza voastra.Parca-mi vine sa plang.Doamna Dubluta Vasilescu a primit telefoane de amenintare.Toti ministrii lui Dragnea sunt intimidati de agenti ai Statului Paralel. Pe Sebastian Ghita l-ati urmarit cu gorilele voastre pana la Belgrad.Pe Alina ati vrut sa o asasinati,saraca de ea.Parca-mi vine sa plang.Elena Udrea vede numai bombe in jurul ei.Apropo,Elena Udrea v-a facut un semn cu degetul mare bagat in nas si cu degetul mic bagat in fund.Tot nu i-ati inteles mesajul ? Idiotilor,sorosistilor,imperialistilor ! Chinuiti oameni de valoare,chinuiti romani adevarati.Mama ta de Stat Paralel !....P.S.....Daca circ pesedist nu e,nimic nu e.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Alina Bica, internată în spital
Pagina a fost generata in 0.9156 secunde