Jaf la o casă de amanet

1752
Jaf la o casă de amanet - 0b30b386ebba955fe3fdce3098e2c63e.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea identificării celor două persoane care au spart o casă de amanet din localitatea Ovidiu.
Luni spre marți, la miezul nopții, pentru că s-a declanșat alarma la o casă de amanet din localitate, polițiștii din Ovidiu s-au deplasat la fața locului. Ei au observat în fața societății comerciale un autoturism, de culoare închisă, cu numere străine, în care s-au urcat în grabă doi indivizi și au părăsit rapid zona.
Oamenii legii au văzut că gratiile de la casa de amanet sunt tăiate și geamul spart, iar pentru că intrușii se pregăteau să fugă, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă în plan vertical și alte cinci în direcția autoturismului, fără a se reuși oprirea lui.
Cercetările efectuate la fața locului au stabilit că din incintă a fost sustrasă casa de bani metalică, ce a fost dislocată din șuruburile de prindere, în care se aflau sume de bani în lei și valută în valoare de 70.200 de lei.
Cei doi indivizi au reușit să fugă, chiar dacă societatea comercială era prevăzută cu sistem de alarmare și supraveghere video cu monitorizare la o societate specializată de pază.
Ieri, polițiștii au analizat imaginile de la camerele video amplasate în zonă, în speranța identificării suspecților. Oamenii legii spun că e o chestiune de timp până când ei vor fi prinși.
Până la închiderea ediției, suspecții încă nu fuseseră identificați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : A murit paznicul de la Cafe Cafe
Pagina a fost generata in 0.5436 secunde