Gașca lui "Cristel" se reunește după gratii

2681
Gașca lui
Al șaselea suspect al tentativei de jaf de pe 23 iunie, care viza furtul unor bijuterii și tablouri estimate la peste un milion de euro, a fost arestat preventiv.

Ancheta desfășurată de ofițerii Serviciului Investigații Criminale în cazul tentativei de jaf, de luna trecută, de la depozitul lanțului de magazine Sevda a dus la depistarea și arestarea unui al șaselea suspect. Potrivit oamenilor legii, suspecții plănuiseră până la cel mai mic detaliu jaful de pe urma căruia ar fi urmat să se aleagă cu bijuterii, tablouri și icoane de un milion de euro. Se gândiseră inclusiv la eutanasierea câinilor care păzeau depozitul vizat. Anchetatorii l-au identificat pe cel care a achiziționat substanța letală ca fiind Ionuț Moroianu, de 24 de ani, din Constanța. El i-ar fi înmânat lui Valentin Ifrim - un alt suspect, în prezent arestat preventiv - o seringă în care se afla substanța respectivă, înainte de jaf.
Tânărul este cercetat pentru tăinuire la tentativa de furt calificat și a fost prezentat, pe 16 iulie, magistraților Judecătoriei Constanța, care au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 15 zile. În prezent se află în arestul IPJ Constanța, alături de ceilalți cinci complici, arestați la finele lunii iunie.
Reamintim că în seara de 23 iunie, polițiștii au dejucat planurile lui Marian Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", Valentin Ifrim, de 32 de ani, Ionuț Velichea, de 20 de ani, Claudiu Nicușor Vlăescu, de 24 de ani și Gheorghiță Severin Ciocârlan, de 21 de ani, în momentul în care încercau să pătrundă în incinta depozitului de pe strada Dragoslavelor. Ei ajunseseră la depozit în două autoturisme de lux care aveau numerele de înmatriculare acoperite, toți purtau cagule și erau înarmați cu răngi. Trei au escaladat gardul unității și se pregăteau să forțeze ușile, iar alți doi stăteau de șase în momentul în care au fost somați de polițiști. Pentru prinderea lor oamenii legii au făcut uz de armele din dotare, pentru că suspecții au încercat să fugă. La câteva zile de la prinderea lor, magistrații au dispus arestarea lor.
Toți suspecții au mai fost implicați în diverse scandaluri petrecute în județul nostru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : A murit paznicul de la Cafe Cafe
Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la restaurantul Cafe Cafe
Pagina a fost generata in 0.4165 secunde