Jandarm constănțean, erou pentru un copil căruia i s-a furat telefonul

702
1
Jandarm constănțean, erou pentru un copil căruia i s-a furat telefonul - jandarm-1511887450.jpg

Articole de la același autor

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în timpul liber, a recuperat telefonul sustras unui copil de către un bărbat. Luni, 27 noiembrie, în jurul orelor 12:30, plt.adj. Constantin Silviu Popa din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timp ce se deplasa cu pe aleea Garofiței a fost alertat de strigătele unui copil în vârstă de 11 ani. Micuțul i-a spus plângând jandarmului că un bărbat i-a luat telefonul mobil, fugind apoi printre blocuri. 


Jandarmul constănțean a pornit în urmărirea făptuitorului, reușind să îl prindă și să îl imobilizeze, telefonul fiind recuperat și predat copilului. Persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian, a fost predată lucrătorilor secției nr. 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor cu privire la fapta comisă.


"Recomandăm cetățenilor ca în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică sau să solicite sprijin la numărul unic de urgență 112", precizează jandarmii Constanța.


Comentează știrea

Gogu
29 noiembrie 2017
Astfel de oameni merita tot respectul !

Desi era in timpul liber omul nu a stat cu mainile in san , a prins un golan infractor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2994 secunde