Jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, medaliat de președintele Iohannis

342

Articole de la același autor

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța a găzduit, joi, 2 decembrie, o activitate festivă, în cadrul căreia comandantul unității, colonel Constantin Dima l-a felicitat pe plutonier adjutant Daniel Târsână, care a fost recompensat de către președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari.

Jandarmul a găsit în această vară, pe 6 iulie, pe strada Ogorului din Năvodari, o agendă, în interiorul căreia se aflau 1500 de euro, bani pe care i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că o să mai recupereze banii adunați cu trudă pentru renovarea casei și este profund recunoscătoare pentru gestul jandarmului.

Totodată, 16 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 2 ofițeri și 14 subofițeri), toţi înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad colonelul Constantin Dima, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6214 secunde