Jandarmeria Română, 166 de ani de la înființare. Iată ce activități au loc la Constanța

165
Jandarmeria Română, 166 de ani de la înființare. Iată ce activități au loc la Constanța - jandarmeria-1459450880.jpg
Pe data de 3 aprilie, se împlinesc 166 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, iar pentru marcarea acestui moment aniversar, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a planificat o serie de activități. 


Astăzi, cu începere de la ora 8.00, în prezența întregului personal, la sediul unității se va arbora Drapelul Național, în acordurile Imnului Național. Ceremonialul va continua cu citirea mesajelor conducerii Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Jandarmeriei Române privind "Ziua Jandarmeriei Române". 


După acest moment, se va da citire ordinului privind avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obținut rezul-tate meritorii în activitatea desfășurată. 


Luni, jandarmii constănțeni vor primi în mijlocul lor peste 250 de preșcolari și elevi din instituțiile de învățământ din județul Constanța. Copiii vor putea urmări o serie de exerciții demonstrative de autoapărare și exerciții de dresaj canin. După ce vor urmări aptitudinile câinilor de serviciu, elevii și preșcolarii vor putea vizita atelierul de prezentare a tehnicii auto din dotare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Primul  jandarm român premiat de ONU
Pagina a fost generata in 1.2608 secunde