Forțe de ordine impresionante, de Bobotează

151
Forțe de ordine impresionante, de Bobotează - boboteaza-1452015762.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Constanța vor supraveghea, astăzi, manifestările religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului sau Bobotează. Jandarmii vor fi la datorie alături de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și de polițiști, pentru a asigura ordinea și liniștea publică. De asemenea, pe faleza Cazinoului vor veni și peste 150 de militari din cadrul Forțelor Navale, care vor participa la pregătirea și desfășurarea activităților dedicate sărbătoririi Bobotezei.

"Muzica Militară a Forțelor Navale și Garda de Onoare vor însoți procesiunea care va porni de la Catedrala «Sfinții Apostoli Petru și Pavel» spre faleza Cazinoului. Două ambarcațiuni tip Bombard și un echipaj format din 10 militari și 10 scafandri înotători din structurile Centrului de Scafandri vor asigura buna desfășurare a ceremonialului de binecuvântare și sfințire a apelor, în timpul aruncării și recuperării crucii din apa mării", au precizat reprezentanții Forțelor Navale.

Jandarmii trag un semnal de alarmă către toți credincioșii să adopte un comportament civilizat.

"Respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură; acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale; acordarea unei atenții sporite copiilor care se pot pierde cu ușurință în locurile aglomerate", sfătuiesc jandarmii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde