Primăria Medgidia organizează Boboteaza

148
1
Primăria Medgidia organizează Boboteaza - ptimariamedgidiaboboteaza-1451924043.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Protoieria Medgidia, organizează cu ocazia sfintei sărbători de Bobotează slujba de sfințire a Aghiazmei Mari. Cu acest prilej, va avea loc și ritualul scoaterii din apă a Sfintei Cruci de către unul dintre înotătorii voluntari.


Înscrierea voluntarilor se va face înainte de începerea slujbei, în baza actului de identitate, cu respectarea regulamentului organizatorilor și examinarea medicală.


Organizatorii acordă un premiu celui care va reuși să ajungă primul la Sfânta Cruce aruncată în apă conform obiceiului. Credincioșii sunt așteptați să ia parte la sărbătoare, miercuri, 6 ianuarie, de la ora 12.30, pe faleza Canalului Dunăre-Marea Neagră, în drep-tul fântânii arteziene.


Comentează știrea

Cristi
5 ianuarie 2016
Zau ?

Este stupefiant , acest spectacol , organizat in stil fesenist , de catre o institutie laica , platita de catre toti cetatenii , printre care si romani onesti , fara credinta in Daniel si Teodosie , liber-cugetatori , sau atei , turci , tatari , lipoveni s.a. Berbecul asta de Iordache , pe unde apare , are in dreapta si un popa , cu plete si barba , dar si cu o burta cat un butoi de 1000 de litri . In mod sigur , doctrina liberala , propune natiunii romane , un model de bunastare , in care , sanatatea , educatia , buna-cuviinta , mantuirea chiar , vor veni automat , consumand aghiazma si pupand poala popii , care face afaceri nefiscalizate , de 26 de ani ... Campania electorala , de tipul asta , ne convinge tot mai mult , ca mafia din administratia locala , dublata de popii astia , care pun botul , acolo unde ies gologanii , fac tot posibilul sa ramana la butoane . Mai mult , intelegem astfel , ca atat PNL-ul , cu mafiotii cunoscuti , la care se adauga mafiotii basisti , teleportati langa Iordache , cat si PSD-ul , aflat pe farasul istoriei , nu mai reprezinta o solutie rezonabila , la noile provocari ale timpului . Ba chiar , putem vorbi , de sfarsitul partidelor , care au talharit din plin Romania , de atatia ani . O resetare a administratie publice locale si centrale , este absolut necesara si asta nu se poate face , decat cu independentii care si-au dovedit competenta si integritatea . Care au facut performanta si care se poate vedea de catre oricine ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3033 secunde