Aleșii locali din Medgidia se reunesc în ședință

134
Aleșii locali  din Medgidia  se reunesc în ședință - alesiilocalidinmedgidia-1450197510.jpg

Articole recomandate

Consilierii din Medgidia se reunesc, astăzi, de la ora 17.00, în cadrul unei ședințe, pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de interes local.

Astfel, aleșii locali vor aproba rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia și vor modifica organigrama și statul de funcții. Același lucru se va întâmpla și la Poliția Locală.

Totodată, în cadrul întâlnirii se va lua în discuție reactualizarea nomenclatorului stradal aplicabil la nivelul municipiului Medgidia. În plus, se va aproba reactualizarea zonării municipiului Medgidia în vederea aplicării taxelor și impozitelor locale în anul 2016. În acest context, consilierii locali au pe ordinea de zi și proiectul ce prevede aplicarea în municipiul Medgidia, începând cu

1 ianuarie 2016, a prevederilor Codului Fiscal aprobat prin Legea nr.227/2015. Pe de altă parte, ei vor aproba și strategia locală cu privire la dezvoltarea și funcționarea pe termen mediu și lung a serviciului de salubrizare și aprobarea unui regulament în acest sens.

Un alt proiect de interes local face referire la completarea inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia. De asemenea, aleșii vor aproba vânzarea, prin licitație publică, a unui teren situat în intravilanul municipiului Medgidia, strada Fagului nr.2A - lot 149 în vederea construirii unei locuințe individuale. Ultimul punct aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5344 secunde