Ce proiecte au aprobat consilierii locali din Medgidia

120
Ce proiecte au aprobat consilierii locali din Medgidia - ceproiecteauaprobatconsilieriidi-1446132578.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Medgidia s-a reunit, recent, în ședința ordinară a lunii octombrie. Pe ordinea de zi, au fost nouă proiecte de hotărâre, printre acestea fiind și cel care a vizat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015. 


În cadrul întâlnirii, aleșii locali au aprobat actualizarea componenței comisiei locale de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Medgidia. Astfel, comisia este formată din primar, un reprezentant al primăriei municipiului Medgidia, precum și din câte un reprezentant al Poliției Municipiului Medgidia, al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și al Poliției Locale Medgidia. 


De asemenea, în cadrul ședinței s-a aprobat atribuirea denumirii pentru o stradă nou creată în Municipiul Medgidia, care se va numi strada Speranței. 


Un alt proiect aflat pe ordinea de zi a vizat aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unor loturi, precum și atribuirea a cinci loturi de teren pentru construirea de locuințe proprietate personală tinerilor înscriși pe lista de priorități aprobată, în condițiile Legii nr.15/2003. Drept urmare, a fost retras dreptul de folosință gratuită pentru două loturi, unul de pe strada Teilor și al doilea de pe strada Mircea cel Bătrân, și au fost atribuite cinci loturi următoarelor persoane înscrise pe lista de priorități pentru anul 2015. 


Totodată, a fost aprobat și proiectul ce făcea referire la aprobarea rezilierii, la cerere, a contractelor de închiriere nr.296/2012 și nr. 208/2009 pentru unitățile locative situate în bloc ANL, precum și repartizarea acestora, în conformitate cu lista de priorități aprobată pentru anul 2015. Astfel, un apartament din blocul MS5 și unul din bloc 31 au fost repartizate conform listei de priorități. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5634 secunde