Primarul Valentin Vrabie:

"Sunt hotărât! Candidez la Primăria Medgidia"

4981
5

Articole de la același autor

Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, este hotărât ca, la alegerile locale de anul viitor, să candideze la Primăria Medgidia, încurajat fiind și de sondajele care îl dau drept câștigător.


"Este candidatul preferat de locuitorii din Medgidia. Oamenii de aici știu ce a făcut el pentru comuna pe care o conduce și de aceea îl vor la Primăria Medgidia, pentru a pune orașul pe picioare, lucru pe care, cu siguranță, l-ar face dacă ar accepta să candideze la Medgidia", au precizat sursele noastre. 


La rândul său, șeful administrației publice din Peștera, independentul Valentin Vrabie, spune că are cunoștință despre sondajele care îl dau favorit și, dacă în 2012 a refuzat să candideze la Medgidia, acum este hotărât.


"Da, sunt hotărât! Candidez la Primăria Medgidia. Consider că sunt capabil ca ceea ce am realizat în comuna Peștera să fac și în altă parte pentru mai mulți locuitori. Practic, candidatura mea face parte dintr-un proiect mult mai amplu prin care îmi doresc ca administrațiile locale să fie scoase de sub jugul politic. Astfel, eu alături de mai multe persoane care ne dorim independența în administrația publică locală vom candida simultan ca independenți la diverse primării din jurul municipiului Medgidia. Vom face Alianța Pentru Administrație și ceea ce s-a realizat în comuna Peștera se va realiza în toate aceste localități dacă vor câștiga independenții. Eu voi candida la Medgidia, iar ceilalți, ale căror nume vor fi făcute cunoscute la momentul potrivit, vor candida la primăriile Ciocârlia, Cobadin, Peștera, Aliman, Cernavodă, Saligny, Mircea Vodă, Tortoman, Siliștea, Cuza Vodă și Castelu", a declarat pentru "Cuget Liber", primarul independent Valentin Vrabie. 


Investiții în educație și în bunăstarea oamenilor


În urmă cu câteva luni, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, împreună cu aleșii locali, a decis să reducă tariful la serviciul public de alimentare cu apă. Astfel, un metru cub de apă costă 90 de bani. Edilul susține că acest lucru a fost posibil datorită investițiilor realizate prin automatizarea serviciului de alimentare cu apă, care este în administrarea directă a Primăriei Peștera. El a explicat că reducerea costului apei face parte dintr-o strategie amplă de susținere a cetățenilor din comună. 


Localnicii din Peștera mai beneficiază, printre altele, de serviciul de salubritate gratuit, internet și wifi gratuit, iar primăria susține toate cheltuielile elevilor și studenților. 


Comuna Peștera are peste 3.500 de locuitori, iar de când conducerea administrației publice locale a fost preluată de primarul Valentin Vrabie, prin investițiile realizate aici, comuna a ajuns să fie cunoscută în toată țara, în mod special pentru grija deosebită pe care aleșii locali o au față de cei mai mici despre care spun că reprezintă "viitorul comunei".


Astfel, anul trecut, de "Ziua Copilului", 500 de copii din comună au primit în dar biciclete, iar anul acesta, cu aceeași ocazie, au primit câte o tabletă. În plus, în fiecare an, elevii claselor a VIII-a din comuna Peștera petrec pe cinste la banchetul de sfârșit de an oferit de administrația publică din localitate.


În altă ordine de idei, și cadrele didactice care se preocupă de educația elevilor din comuna Peștera sunt răsplătite pentru munca lor.


Mai exact, de când în fruntea comunei a fost ales Valentin Vrabie, cadrele didactice împreună cu familiile lor merg, o dată pe an, într-un scurt concediu oferit de administrația publică locală. 


Pe de altă parte, grija administrației publice locale din comuna Peștera pentru tineri este recunoscută. În acest sens, la împlinirea vârstei de 18 ani, toți tinerii din comună primesc câte trei sute de lei. 


Totodată, evitarea abandonului școlar este una din prioritățile edilului din Peștera. Drept urmare, la începutul anului școlar, familiile celor care au copii primesc între 400 și 800 de lei pentru cumpărarea de rechizite. 


Mai mult, elevilor care fac naveta la liceu li se decontează abonamentele.


Comentează știrea

ion de la medgidia
21 octombrie 2015
vrabia malai viseaza

Nu stiu ce sa mai zic dar daca dl.vrabie ajunge primar in medgidia trebuie sa imi iau viza de Papua noua guinee.Nu stiu cum poate un om atit de fals si de laudaros precum este vrabie sa poata fi votat de oameni.Nu am intilnit in viata mea un om mai fals si mai incult decat acest om care pina mai ieri se credea viitorul conducator al judetului Constanta,iar acum se viseaza mare primar de Medgidia.Ii rog pe cei care au bani de recuperat pe biciclet,tablete, si alte chestii cu care vrabie isi face publicitate sa isi expuna punctul de vedere public si sa nu mai vorbeasca pe la "colturi".Sa ne vorbeasca dl primar de Pestera si de drumurile din comuna pe care o pastoreste .

ion de la pestera
21 octombrie 2015
un mare FALS

Toti anii acestia Vrabie, in loc sa bage bani in dezvoltarea localitatii care este vai de mama ei, a cheltuit sute de mii de euro pe spectacole, pe artificii iar locuitorii din Pestera mor de foame si de saracie. Iar pretul scazut al apei de la Pestera este o mare minciuna, diferenta, de fapt, fiind suportata de bugetul public. Din pacate, va avea sanse sa castige primaria deoarece contracandidatii sunt mediocri!

pentru IONI
21 octombrie 2015
hai curaj

Dati sfaturi altora sa nu vorbeasca pe la colturi iar voi comentati ca niste frustrati anonimi si lipsiti total de curaj.daca vreti sa fiti credibili aratati-va identitatea sa vedem si noi cine sunteti asa vom lua in seama ce ziceti ,altfel bagati-va parerile undeva,nu ne intereseaza. SUCCES DOMNULE VRABIE ,multi vor arunca cu noroi ,dar nimeni nu da cu pietre intr-un pom uscat.

A#M
21 octombrie 2015
Pt.nea Ion

Nea Ioane dacă ești locuitor al comunei Pestera ai vedea diferentele colosale din ce era Pestera inainte de Vrabie si Pestera actuala.Ne mancau dinozaurii de burieni si gunoi ,apa potabila nu a curs ani de zile ...scoala era un jeg ,dispensarul,caminul cultural toate erau ruine.Pana la Vrabie nu auzise nimeni de noi....acum ne putem lauda ca locuim in Pestera avem rezultate in Invatamant ,suntem campioni la fotbal,avem cea mai frumoasa sarbatoare din tară,cel mai frumos iluminat festiv de Craciun ,avem internet,cișmelele ,parcul toate i se datoreaza lui Vrabie....în condițiile in care nu este ajutat ca alti primari cu fonduri grase de CJC....cu siguranta mai sunt multe de facut dar sa nu uitam trecutul ....ca sa faæi infrastructura rutiera trebuie sa fi ajutat cu fonduri a din bugetul local este imposibil....mai trebuie de renovat biserica un teren de spot la scoala ,poduri si punti pietonale dar pt toate astea trebuiesc bani ...

sile
27 noiembrie 2015
pentru ion din medgidia

Domnule ion daca esti mai bun decat vrabie ,de ce nu candidezi dumneata ,avem nevoie de oameni curajosi si cinstiti dar se pare ca mata nu ai curaj nici sa iti dai numele ...cine stie ce lichea se ascunde sub acest pseudonim.javre care vorbesc pe la colturi au dus rtara asta in prapastie ,avem nevoie de oameni care au curaj sa isi asume responsabilitati cu nume si prenume...frustratule.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde