Jandarmii, acțiune educativă în școlile din Cernavodă

116
Jandarmii, acțiune educativă în școlile din Cernavodă - jandarmi-1447180757.jpg

Articole de la același autor

Peste 500 de elevi din Cernavodă au fost instruiți, în ultimele zile, de militarii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Jandarmii au continuat acțiunile de prevenire și le-au explicat elevilor Școlii Gimnaziale nr. 2 Cernavodă și ai Liceului Tehnologic Axiopolis Cernavodă ce însemnă Jandarmeria Română, rolul și locul acestei instituții într-o societate modernă. Nu în ultimul rând, jandarmii le-au vorbit copiilor despre pericolele la care se expun atunci când consumă droguri, alcool sau tutun. Scopul acțiunilor este ca elevii să fie mai informați cu privire la acest aspect și să aibă un comportament exemplar.

"Au fost aduse în discuție și dezbătute faptele de natură penală și contravențională cel mai frecvent întâlnite în mediul școlar. În discuțiile libere cu reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, elevii au exemplificat principalele forme de violență întâlnite și au identificat împreună cu acesta principalele cauze care ar putea genera astfel de forme de manifestare, reprezentantul Jandarmeriei punând accent pe linia prevenirii unor astfel de fapte", au precizat militarii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9938 secunde