Jandarmii au dat amenzi de peste un milion de euro

241
Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța au realizat, în 2012, aproape 2.500 de acțiuni, adică o medie de șapte misiuni pe zi. 

Jandarmii constănțeni din cadrul Grupării Mobile se mândresc cu rezultatele pe care le-au avut anul trecut. Aceștia au întocmit 165 de dosare penale și au prins 199 de făptuitori. Deoarece sunt bine antrenați, militarii nu au avut fapte de ultraj și nici nu au fost vătămați. 

De asemenea, jandarmii constănțeni au dat peste 8.500 de amenzi, în valoare totală de peste cinci milioane de lei, adică peste un milion de euro. 

Militarii de la Gruparea Mobilă "Tomis" au coordonat, anul trecut, cu Garda Financiară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Garda de Mediu, Poliția Locală, DIICOT, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, RAJA și RATC. 

În plus, deoarece sunt mobili, jandarmii constănțeni au fost plecați în misiuni și în București, cu ocazia protestelor din capitală. Acolo au stat două săptămâni și au ajutat forțele de ordine pentru asigurarea ordinii publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Șoferi, se măresc amenzile!
Pagina a fost generata in 1.062 secunde