Jandarmii au ieșit învingători la operațiunea "Pescarul"

107

Articole de la același autor

La Medgidia, în apropierea podului rutier, pe canalul vechi, I.P.A. Regiunea 3 Constanta a organizat sâmbătă, 28 septembrie, un concurs de pescuit între Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, Inspectoratul de Poliție a Județului Constanța și Penitenciarul Poarta Albă. Echipele au fost formate din câte trei pescari, "cei mai buni dintre cei mai buni". De-a lungul a 12 ore, ei au "impresionat" juriul și ceilalți pescari din zonă cu "monștrii" capturați. 

Clasamentul la sfârșitul competiției: locul I, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, mr. Marius Stanciu, plt. maj. Gheorghe Parocescu și plt. Ionuț Baltag, cu 21,320 Kg. de pește capturat; locul II, reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă, cu 14,980 Kg. de pește capturat; locul III, reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța cu 14, 580 Kg. de pește capturat; locul IV, reprezentanții Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța cu 5,19 Kg.

Premiul pentru "monstrul din adâncuri", cea mai mare captură, un crap de 5, 190 kg, a fost adjudecat de plt. maj. Ion Oltean, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța. Peștii capturați au fost eliberați după cântărire, în prezența arbitrilor (col. Ianțuc Daniel Ioan, lt. col. Oancea Corneliu și mr. Joavină Cristian). 

Toate echipele au fost premiate cu diplome și premii pescărești (rucsacuri, scaune pescărești, juvelnice etc). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Portul Midia a fost închis
Pagina a fost generata in 1.5577 secunde