"Săptămâna Prevenirii Criminalității" la Constanța

71

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Poliției Române desfășoară, la nivel național, "Săptămâna Prevenirii Criminalității". 

Campania din acest an, cea de-a opta, are ca obiectiv sensibilizarea populației cu privire la importanța adoptării unor conduite de anti-victimizare și anti-infracționale și a implicării în activități cu caracter preventiv.

Polițiștii din structurile de analiză și prevenire a criminalității vor organiza întâlniri cu elevi, părinți, profesori, bătrâni, femei, administratori de societăți comerciale și de imobile, reprezentanți ai comunităților multiculturale și factori poștali. Acesta vor constitui baza unor dezbateri despre delincvența juvenilă, violența în școli, victimizarea minorilor, violența intrafamilială, criminalitatea în mediul rural, consumul de droguri sau siguranța rutieră.

La Constanța, la evenimente vor lua parte reprezentanți de la Poliția Constanța, Inspectoratul Școlar Județean, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională și de la Agenția Națională Antidrog.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Cum să prevenim furturile
Pagina a fost generata in 0.3037 secunde