Jandarmii au luat cu asalt Constanța. A ÎNCEPUT BACUL DE TOAMNĂ!

442
Jandarmii au luat cu asalt Constanța. A ÎNCEPUT BACUL DE TOAMNĂ! - jandarmi-1471852041.jpg
Începând de astăzi, jandarmii IJJ Constanța vor asigura măsurile de ordine publică, pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat – sesiunea august-septembrie, la 4 centre de examinare și de evaluare din județul Constanța. Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat. 


Astfel, oamenii legii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.


În intervalul 22 - 29 august a.c., jandarmii constănțeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat la următoarele centre:


• Centrul de examen Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia;


• Centrul de examen Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia;


• Centrul zonal de evaluare Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța;


• Sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.


Totodată, jandarmii vor asigura și securitatea lucrărilor scrise pe timpul transportului acestora de la centrele de examen la centrele de evaluare. Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2503 secunde