Jandarmii vor fi prezenți într-un efectiv numeros la Ziua Marinei

384
Jandarmii vor fi prezenți într-un efectiv numeros la Ziua Marinei - jandarmii-1471003429.jpg
Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura ordinea publică și siguranța persoanelor care vor participa la sărbătorirea "Zilei Marinei Române", manifestare ce va avea loc luni, 15 august, între orele 09.00-14.00, în zona Faleză Cazino-Portul Tomis. 


Pentru desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment, precum și pentru facilitarea parcării autoturismelor participanților, dar și pentru evitarea producerii de ambuteiaje sau aglomerări de grupuri de persoane, jandarmii au hotărât ca cele două spații de parcare adiacente din exteriorul portului maritim să fie cuprinse între poarta 1 și poarta 1 bis, Restaurant Vraja Mării, acolo unde vor putea parca aproximativ 700 de autoturisme. 120 de autoturisme vor putea parca între strada Termele Romane și gardul împrejmuitor al incintei portului maritim. 


De asemenea, spațiile de parcare din zona Judecătoriei Constanța pot găzdui 250 autoturisme, în timp ce pe prima bandă a străzii Termele Romane, pe sensul de la Poarta 2 spre Poarta 1, pot parca 300 de autoturisme. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, jandarmii vor acționa în principal pentru protecția participanților, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării manifestării; prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Jandarmii în acțiune, la Ovidiu!
Pagina a fost generata in 0.553 secunde