Jandarmii constănțeni disponibilizați își vor joburile înapoi

1109
5
34 de jandarmi constănțeni au ales să se judece cu Jandarmeria Română și cer în instanță reîncadrarea în funcțiile deținute anterior trecerii în rezervă și plata drepturilor salariale indexate și reactualizate la zi, începând cu data emiterii deciziei contestate și până la reintegrarea efectivă în muncă. Ei fac parte dintre cei disponibilizați în toamna anului trecut în baza unei decizii emise de Ministerul Administrației și Internelor.
Cei 34 de militari fac obiectul dosarului nr. 13308/118/2011, care a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, Secția comercială și de contencios-administrativ. Pentru că patru dintre reclamanți, Constantin Crăciun, Valentin Drosu, Georgeta Gorea și Valentin Manea, au făcut parte din Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța, magistrații de la Tribunal au decis să disjungă cauza în ceea ce îi privește, spre competentă soluționare, judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța. De asemenea, pentru a da posibilitatea pârâților, respectiv Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prin Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, să ia la cunoștință de înscrisurile primite, s-a acordat un nou termen de judecată în proces pentru data de 4 mai.

Comentează știrea

ANONIMUS
18 aprilie 2012
DREPTATE SI ADEVAR

De ISU. Constanta de ce nu scrieti domnilor jurmalisti de la Cuget Liber. Si noi am actionat in instanta ISU si cerem aceleasi lucrui k si colegi de la Jandarmerie. Ei au dat examen pt disponibilizare in schimb la noi lista a fost facuta dupa pile; au ramas aia cu abateri disciplinare spagari din 2007 care nu au stagiu militar ; DNA`ul ia repus pe functii pe inculpati din dosarul angajarilor frauduloase din 2007 ( 3000, 4000 de euro pt un loc la ISU.Constanta).Domnilor jurnalisti scrieti si despre spagarii de la ISU.Constanta( Ofiteri facuti la apelul bocancilor) , duduie orasul , se vorbeste peste tot de acesti impostori care fac de ras haina militara. DNA cu vizorul pe ISU.Constanta ; disponibilizarile au fost facute ilegal , nu sau respectat criteriile impuse de minister, nu a fost sustinut examen pentru stabilirea persoanelor pentru disponibilizare. Au plecat din sistem cei angajati in 2006 care nu au dat spaga, in schimb angajati spagari in 2007 snt ocrotiti de lege. Spagarilor ne intoarcem inpoi in sistem.

giogini
18 aprilie 2012
Ai dreptate Nr.1

Mare adevar , asa este disponibilizarile la ISU au fost facute dupa criteriile pilelor. Spagrii angajati in 2007 snt chiar orotiti de legea spagilor. De la birourile neamurilor nu sa atins nimeni . Nevestele, nepoatele, ficele au ramas cu curul de 90 de kg pe saune. Daca le pui sa alerge 10 m le ia Zmurdul .Rusine DNA ati repus pe functie inculpati din dosarul angajarilor frauduloase din 2007; Cuget Liber scrie tata si de Spagari de la ISU, prin tot orasul se vb de acesti indivizi. Ne cautam drepatea in instanta si vom castiga. Rusine ISU.Consanta, Rusine Ofiterilor spagari ..... betivilor .

Dumitrescu Lucian Alexandru subofiter operativ principal [DISPONIBILIZAT ]
19 aprilie 2012
"Cariera la pompieri... vorba asta... o glumă bună!!!"

Pacat ca PRESA este si ea condusa sau mai bine zis subjugata politic, caci altfel am fi vazut o atitudine solidara ,dar din pacate sunt mai importante subiecte gen : politicieni,violatori,criminali etc. Tot procesul de disponibilizare al subofiterilor pompieri s-a MUSAMALIZAT in cel mai nesimtit mod...PACAT Dumitrescu Lucian Alexandru subofiter operativ principal [DISPONIBILIZAT ] "Cariera la pompieri... vorba asta... o glumă bună!!!" http://www.max-media.ro/administratie/scrisoarea-unui-pompier-disponibilizat-"evaluarea-nationala-…-o-mascarada-sinistra-in-ale-carei-furci-caudine-au-intrat-doar-cei-fara-protectia-cuvenita".html

rusine
6 mai 2012
isu delta tulcea

si la tulcea la pompieri criteriile au fost aceleasi,spagarii,pilele si relatiile e interzis a parasi sistemul.restul, profesionistii si integrii la gunoi cu voi.pt. cei care au facut disponibilizarile la tulcea si streangul e prea usor.

Ianis
17 octombrie 2012
Pt cei care fac lobby celor din 2007 de la ISU Constanta. 2007 protejat la disponibilizarile facute

2007 protejat : "Dintr-un inspectorat în care schema de personal nu este acoperită au eliminat din sistem 80 de subofiteri in 15 sep 2011,si inca ceva pentru cei care fac lobby asupra celor din 2007,sa faceti pentru cine merita caci dintre acesti 80 de subofiteri concediati marea majoritate daca nu 100% au fost angajati in anul 2006 cand era obligatoriu sa ai si livret militar ca sa poti participa la examen,examen care nu a fost contestat de nimeni.Au fost eliminati din sistem fara nici un temei ,un criteriu de departajare fata de cei care au ramas ci doar preferintele unor ofiteri.Oare acesti oameni nu au muncit tot cinci ani si s-au instruit si au si ei familii de intretinut?Dar marele lor dezavantaj a fost ca nu au avut relatii (DE SPAGA)cu domnii ofiteri.Caci la suprafata iese nu numai nedreptatea fata de aceia care au participat in 2007 si au fost devansati de cei care au dat spaga dar si fata de cei care meritau sa ramana in strucura dar au fost concediati. Si cei disponibilizati din 2006 au fost implicati in misiuni de salvare, nu au ezitat sa`si faca treaba cat mai bine dar au fost dati afara abuziv.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3117 secunde