Jandarmii constănțeni în acțiune

400

Articole de la același autor

În perioada 8 –15 aprilie, jandarmii constănțeni au participat la diferite acțiuni. Astfel, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TO-MIS" au menținut ordinea și siguranța publică, ajutând la combaterea faptelor cu caracter contravențional și infracțional, în mod independent, cât și în cooperare cu Poliția.
Cu ocazia desfășurării acestor misiuni s-au aplicat 32 amenzi în valoare totală de 4.450 lei.
Contravențiile constatate se referă în general la protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, tulburarea liniștii publice și consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.
Cea mai importantă acțiune, a fost cea în care un bărbat, care era dat în urmările, a fost depistat în zona Gării. Individul a fost reținut și condus în arestul IPJ.
Alte acțiuni importante au fost cele în comun cu lucrătorii din cadrul Instituției Prefectului Constanța, în vederea executării unor controale la societățile comerciale care vând produse etnobotanice, dar și acțiuni zilnice cu inspectori din cadrul D.S.V. în piețele unde se comercializează produse din carne.
Jandarmii au mai avut acțiuni în colaborare cu lucrătorii RATC, cât și cu cei de la Garda Financiară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7466 secunde