Jandarmii constănțeni, în misiune. Meci important, la Constanța

163
Jandarmii constănțeni, în misiune. Meci important, la Constanța - 53343547231505430522072661671134-1551079118.jpg
Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și Liberbank CuencaAstăzi, 25 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul internațional de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și Liberbank Cuenca din Spania, în cadrul competiției sportive Men’s EHF Cup.

Evenimentul sportiv va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța cu începere de la ora 19.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenții firmei de securitate contractată de către organizator și va fi permis începând cu ora 17.30.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctului de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii ușilor de acces.

Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul Sălii Sporturilor.

"Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât și după terminarea acestuia, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.", anunță jandarmii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2468 secunde