HC Dobrogea Sud se impune la Timișoara, înaintea duelului cu Liberbank Cuenca

231
HC Dobrogea Sud se impune la Timișoara, înaintea duelului cu Liberbank Cuenca - hcds-1550697123.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus pe terenul Politehnicii Timișoara, scor 30-27 (12-15), într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale. 


În urma acestui succes, constănțenii rămân pe prima poziție a clasamentului, cu 45 de puncte, cu cinci mai multe decât CSM București, formație cu două meciuri mai puțin disputate. 


Pentru HCDS, a fost ultima reprezentație înaintea partidei cu spaniolii de la Liberbank Cuenca, din etapa a lll-a a Grupei C a Cupei EHF, programată luni, de la ora 19, la Sala Sporturilor. Dobrogenii sunt în căutarea primelor puncte în cea de-a doua competiție valorică a Europei. 


"Nu suntem mulțumiți doar că am ajuns în grupe, vrem mai mult. Trebuie să recunoaștem însă că Porto este peste noi la momentul ăsta. Trebuie să câștigăm meciurile următoare și să terminăm pe locul 2, să ne calificăm mai departe. O luăm pas cu pas, cu Liberbank Cuenca acasă, apoi în deplasare, și cu Holstebro acasă. Să încercăm să mergem cu 6 puncte la Porto, în ultima etapă din grupă. Ne gândim la următorul meci, de luni, și facem apel la constănțeni să vină să ne dea aripi să câștigăm primul meci în grupele Cupei EHF!", a declarat team managerul HCDS, Branko Angelovski. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4594 secunde