Jandarmii constănțeni, la datorie în acest week-end

559
Jandarmii constănțeni,  la datorie în acest week-end - jandarmi-1542993848.jpg
Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în județ.

Sâmbătă, 24 noiembrie, jandarmii constănțeni se vor afla în zona stadionului "Gheorghe Hagi" unde vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța - A.C.S. Dacia Unirea Brăila, cu începere de la ora 13.00. Tot sâmbătă, între orele 14.00 și 16.00, oamenii legii vor fi prezenți în zona stadionului "Iftimie Ilisei" din Medgidia, unde se va disputa meciul de fotbal C.S. Medgidia - A.C.S. Delta Dobrogea Tulcea.

Duminică, 25 noiembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – H.K. Malmo, ce va avea loc la Sala Sporturilor începând cu ora 18.00.

Luni, 26 noiembrie, jandarmii vor avea în atenție meciul de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța – A.C.S. Târgu Secuiesc, cu începere de la ora 12.00.

"Suporterii echipelor precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive. Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora", ne sfătuiesc reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4249 secunde