Jandarmii constănțeni, lecție de viață pentru elevii din Valu lui Traian

109
Jandarmii constănțeni, lecție de viață pentru elevii din Valu lui Traian - jandarmi-1453915326.jpg
Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța derulează Campania de informare, prevenire și dialog social - "Împreună, pentru siguranță". Această campanie se desfășoară pe parcursul unui an, se adresează elevilor și are ca scop informarea acestora cu privire la rolul pe care îl are Jandarmeria Romană în societate, modul activ în care această instituție se implică în viața de zi cu zi a cetățenilor precum și tipul de misiuni pe care le execută jandarmii, dar și despre prevenirea și combaterea violenței.

Campania constă în întâlniri ale jandarmilor cu elevii, părinții acestora și profesori din mai multe unități școlare din municipiul și județul Constanța.

În acest sens, sublocotenentul Mihaela Stan și plutonierul major Adrian Cucu, au participat, marți, la o întâlnire unde au fost prezenți aproximativ 40 de părinți ai elevilor din toate clasele Școlii Gimnaziale nr. 1 din Valu lui Traian.

Reprezentanții Jandarmeriei au discutat cu părinții despre o implicare mai mare a acestora în ceea ce privește prevenirea violenței verbale și fizice în mediul familial și școlar. În mod special a fost dezbătut comportamentul și relaționarea dintre elevi, limbajul și expresiile folosite de aceștia, dar și dintre elevi și cadrele didactice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2286 secunde