Spargeri pe bandă rulantă cu poliția pe urmele lor

238
Spargeri pe bandă rulantă cu poliția  pe urmele lor - spargeripebandarulanta-1453915287.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri, dintre care unul minor, au fost prinși și reținuți de polițiști după ce au dat trei spargeri într-o singură noapte în localitatea Lumina.

Dumitru Robert Dobre (19 ani), Ionuț Gheorghiță (25 ani) și un puști de 16 ani au acționat în noaptea de luni spre marți, la adăpostul întunericului. Prima lovitură au dat-o în jurul orei 22, când inculpații au sărit gardul în curtea unui localnic și apoi, prin forțarea unei ferestre, au pătruns în interiorul locuinței de unde au sustras 10 jante auto având mărci diverse, o sacoșă cu scule metalice, 6 anvelope și un târnăcop.

O parte din bunurile furate le-au transportat la capătul străzii și le-au ascuns într-o groapă, după care s-au întors să recupereze "prada". Ghinionul lor a fost că, în timp ce transportau bunurile furate, au fost surprinși de un echipaj de poliție, fapt pentru care au abandonat totul și au fugit.

Deși erau cu poliția pe urmele lor, indivizii nu s-au speriat, ci și-au continuat treaba. Următoarea "victimă" a fost un autoturism marca Dacia, pe care l-au spart pentru a fura un casetofon marca Sony, boxe audio și un acumulator.

Totodată, inculpații au pătruns și într-un alt autoturism marca Dacia, ce era lăsat neasigurat și se afla în imediata apropiere a celuilalt autoturism, iar din interior au sustras capacul portbagajului cu două boxe audio marca Sony, o trusă medicală, o trusă cu scule mecanice, chei mecanice, acumulator auto și o pompă.

Bunurile obținute în urma comiterii celor două furturi din autoturisme au fost transportate pe un teren viran de lângă strada I.L. Caragiale, fiind recuperate în mare parte cu ocazia efectuării de către organele de cercetare penală a unei reconstituiri.

Față de cei trei, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore și prezentarea lor cu propunere de mandat de arestare pentru 30 de zile în fața magistraților Judecătoriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Jaf de 3.000 de lei
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde