Jandarmii constănțeni, pe străzi, la evenimentele publice din week-end

160
Jandarmii constănțeni, pe străzi, la evenimentele publice din week-end - jandarmiiconstanteni-1559199646.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: Campionatul Național de Vehicule Electrice(E Karting)-Supercupa României la Karting Electric-Marele Premiu al Orașului Constanța - în perioada 31mai-02 iunie; evenimentul Bucurie în mișcare, în Piața Ovidiu – în perioada 01-02 iunie; meciul de fotbal F.C. Farul Constanța – Ripensia Timișoara - vineri, 31 mai, Ziua comunei Tortoman, evenimentele cultural-artistice Ziua Copilului la Mangalia și Cernavodă, competițiile sportive Crosul Copilului și Triatlon fără asfalt în localitatea 2 Mai - sâmbătă, 01 iunie; proiectul Constanța în miniatură - un oraș pentru copii și părinți, în Parcul Tăbăcărie - duminică, 02 iunie.

Pentru evitarea producerii oricăror evenimente nedorite, recomandăm participanților următoarele:

- adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială;

- respectarea indicațiilor organizatorilor și ale forțelor de ordine;

- evitarea implicării în conflicte de orice natură;

- acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale;

- evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenția;

- să nu participe la evenimente sub influența băuturilor alcoolice, să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materii expolzive, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant;

- acordarea unei atenții sporite copiilor care se pot pierde cu ușurință în locurile aglomerate.

Reamintim că puteți solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5253 secunde