Comercianții de țigări netimbrate, puși pe fugă de jandarmi

276
Comercianții de țigări netimbrate, puși pe fugă de jandarmi - comerciantiidetigari-1553710961.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de pachete cu țigări au fost scoase din circulație de către jandarmii constănțeni în cursul zilei de marți, în urma executării unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii comercializării țigărilor cu nerespectarea cadrului legal, în municipiul Medgidia.

Astfel, în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 7 Medgidia a depistat doi bărbați și o femeie din Medgidia, cu vârste cuprinse între 40 și 48 ani, care intenționau să vândă trecătorilor 106 pachete de țigări, fără timbre accizabile, în zona spitalului din localitate.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Poliției Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze țigări ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte", ne sfătuiesc reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3925 secunde