Contrabandiști de țigări, prinși în flagrant la Constanța

294

Articole de la același autor

Nouă percheziții au fost efectuate, la începutul acestei săptămâni, de Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. În urma cercetărilor, trei bărbați și o femeie au fost plasați sub control judiciar. 


Astfel, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant două persoane, o femeie, în vârstă de 32 de ani, cu dublă cetățenie română și moldovenească, respectiv un bărbat, de 41 de ani, cu cetățenie Republica Moldova, în timp ce transbordau dintr-un autocar, într-un autoturism, 22.000 de țigarete fără timbre de accizare românești. Persoanele în cauză intenționau să comercializeze țigaretele pe raza județului Constanța. 
Ulterior, polițiștii au desfășurat nouă percheziții, pe raza județului Constanța, la domiciliile a doi bărbați, cu vârste de 57, respectiv 60 de ani. Astfel, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 1.320 de țigarete de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, precum și bani, în lei și în valută. În urma perchezițiilor a fost indisponibilizat și un autoturism. 
Polițiștii constănțeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de trei bărbați, iar în cursul zilei de ieri, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a luat măsura controlului judiciar. De asemenea, femeia de 32 de ani a fost plasată sub control judiciar.


Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1143 secunde