Băncile din Parcul Tăbăcărie, distruse de golani

522
Băncile din Parcul Tăbăcărie, distruse de golani - bancivandalizate-1551214722.jpg

Articole de la același autor

Două bănci pentru odihnă, montate recent în Parcul Tăbăcărie, au fost distruse, în week-end, de persoane necunoscute. Din păcate, acesta nu este un caz singular de vandalizare care se petrece în municipiul Constanța. În total, zece bănci și patru dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine au fost vandalizate de la începutul anului și până acum. 
"În toate cazurile s-au făcut plângeri către poliție pentru ca cei responsabili de astfel de fapte antisociale să fie trași la răspundere. 


Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241/484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp, numărul de contact este 0799/606.142. Sesizarea ar fi bine să fie însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea", explică reprezentanții Primăriei Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4472 secunde