Jandarmii constănțeni s-au implicat în acțiunile de ecologizare desfășurate sâmbătă

349
1
Jandarmii constănțeni s-au implicat în acțiunile de ecologizare desfășurate sâmbătă - img0266-1336841226.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă de dimineață, timp de două ore, 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța au participat la campania de ecologizare "Let’s do it, România, campanie în urma căreia au fost strânse deșeuri în 20 de saci de câte 200 kg, din care 12 saci s-au umplut cu sticle de plastic, 8 cu hârtii, cartoane, cauciucuri și alte deșeuri, informează IJJ Constanța, printr-un comunicat.

Ca o noutate, în acest an jandarmilor li s-au alăturat și voluntari din Mangalia și Neptun care au strâns deșeurile din apropierea Popasului Căprioarelor, se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Vai de **** voastră
13 mai 2012
Fraierii lui Mazare (nea Păstaie)

In drum spre Madagascar, zace’n scaun nea pastaie / Sugrumat cu un fular, electrocutat la coaie Rupt de beat cu sticla’n mana, sforaie ca Antonescu / Pe soseaua nationala Nicusor Constantinescu Ca in basme, prin padure fuge’agale o stafie / Sterge minti si spala creier chiar la primarie. Intre timp, spre Navodari, pe campia romaneasca/ pestii din Fratelli incep s-o mierleasca. Bate vantul, sufla criza, in Mamaia voastra/ fara banii nostrii, sunteti vai de pula voastra. Dar voi prosti fiind inghiteti, uite-asa incet incet/ minciuni si manipulare din Palazu pana’n CET.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5154 secunde