Jandarmii constănțeni s-au luptat pentru cupa GJM

165
Jandarmii constănțeni s-au luptat pentru cupa GJM - jandarmi-1460996994.jpg
În perioada 5-15 aprilie a.c., Asociația Jandarmii "Tomis" Constanța a organizat pe terenul de iarbă artificială de la sediul unității, Cupa Grupării de Jandarmi Mobilă la minifotbal. La startul competiției s-au aliniat aproximativ 60 de sportivi, grupați în șase echipe, câte una din fiecare subunitate și una din partea comandamentului unității. Echipele formate din câte șase jucători au luptat cu îndârjire pentru cucerirea cupei.


Competiția s-a desfășurat în sistem turneu, 15 meciuri, iar timpul de joc al ficărei partide a fost de 40 de minute, câte 20 de minute re-priza, cu 5 minute pauză. 


Antrenorii au fost comandanții subunitățiilor, iar cupa a fost câștigată de către detașamentul trei, secondată de echipa detașamentului doi. Locul trei a revenit detașamentului cinci. La terminarea concursului toate echipele au fost premiate de președintele Asociației Jandarmii Tomis Constanța, cpt. Romi Gorun și de comandantul unității, colonel Mircea Seceleanu, cu diplome, cupe, mingii și echipament sportiv. Au mai primit premii și pentru cel mai tehnic jucător, cel mai pătimaș suporter și pentru spritul de fair play. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins în timp ce vindea petarde
Pagina a fost generata in 0.4878 secunde